A jótékony nőegylet - T.
Referát o valnom zhromaždení Humenského dobročinného ženského spolku. Predsedníčka (Gyuláné?) Durcsinszky. Tajomník Alexander (Sándor) Böszörményi podá hlásenie o činnosti spolku za rok 1910. Príjmy finančné. Komisie a ich činnosť. Spolok má 14 zakladajúcich členov, 41 riadnych a 25 sympatizantov.