Köszönet nyilvánitás - Az elnökség
Predsedníctvo Samovzdelávacieho kruhu remeselníckej mládeže v Rožňave verejne ďakuje za finančné príspevky odovzdané pri príležitosti usporiadanej tanečnej zábavy "Batyu bál" dňa 26.02.1905. Budú použité na výstavbu spolkového domu v Rožňave.