A dobsinai ipartestület
Spolok remeselníkov (živnostníkov) v Dobšinej (Ipartestület, Dobsiná) zorganizoval 26.02.1905 tradičný bál. Výťažok z tohto podujatia 84 korún (čistý zisk) bude venovaný Spolku nemocenského poistenia v Dobšinej(?) (Betegsegitő Egylet).