Küldöttség a kaszinó új elnökénel
Text slávnostného príhovoru Jozefa (Józsefa) Szántó-a, riaditeľa Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave, ktorý predniesol pri návšteve novozvoleného predsedu Konverzačného spolku v Rožňave Dr. Artúra (Arthur) Maurera.