Árverési hirdetmény - Kende, Alexander
Dražba majetku obchodníka Leopolda (Lipót) Kaufmanna 6.06.1911 v Humennom v prospech firmy Klein Dávid és fia. Zverejnenie dražby Okresným súdom v Humennom 20.05.1911.