A kossuth szobor leleplezése
Referát o slávnostnom odhalení sochy Lajosa Kossutha v Sátoraljaujhely v júni 1911. Slávnosť zorganizovaná Zemplínskou župou. Slávnostný príhovor mal hlavný župan Gyula Meczner. Podžupan Gyula Dókus poďakoval župnej komisii, ktorá sa zaslúžila o sochu. Na slávnostnom odhalení sa zúčastnili zástupcovia krajinských úradov a a organizácii. Účastníci sa žúčastnili v Borši na kladenie vencov k pamätnej doske Františka Rákociho 2. Druhý deň navštívili rodisko Kossutha obec Monok