Kitüntetések
Správa o vyznamenaniach udelených kráľom. Čestnú medailu dostal podžupan Zemplínskej župy Gyula Dókus za 40 ročnú prácu pre verejnosť. Rytiersky kríž Františka Jozefa bol udelený gréckokatolíckému dekanovi-farárovi Emilovi Ihnátkovi, ktorý pôsobí v Sečovciach