Személyi hir
Krátka správa o nástupe [Jozefa (József)] Györffyho do funkcie riaditeľa Humenskej expozitúry župného školského inšpektorátu. [Nesprávne v článku uvedené krstné meno Samu. Správne: Jozef (József) overené In: Magyarország Tiszti czím-és névtára.- Budapest, 1912.- S.375]