A homonnai munkásbiztositó pénztár ...
Krátka správa o obsadení systematizovaných pracovných miest v Humenskej robotníckej poisťovacej pokladnici Žigmundom (Zsigmond) Zsigmondy a Marekom (Márk) Lébovitsom. [V správe sa neuvádza ich predchádzajúce pôsobenie]