Árverési hirdetményi kivonat - Rónai, Karol
Dražba majetkov Antona (Antal) Zvircsányho v prospech dražiteľa Emanuela Herskovicsa. Kraľovský okresný súd v Humennom pripravovanú dražbu zverejnil 27. 02. 1911. Samotná dražba sa uskutoční v Topoľovke 24. 06. 1911, kde majetky vydražovaného sú zapísané v pozemkovej knihe obce č.185, 212, 285, 322.