Értesités : Homonna község jegyzőjétől - Goócs, Jozef
Oznam humenského notára, ktorý na základe župného poverenia má pripraviť podklady na daňové pozemkové priznania za spádovú oblasť Humenné. Statkári sa majú prihlásiť osobne v popoludňajších hodinách s patričnými dokladmi na overenie.