Árverési hirdetmény - Rónai, Karol
Dražba majetku Michal (Mihály) Murga Danykó v prospech dražiteľa (Baruch?) Schönfelda prebehne dňa 9.10.1911 v obci Čukalovce, kde sú majetky menovaného zapísané v pozemkovej knihe č.12. Súdny oznam kráľ.okresný sudca Ádamkovich, overenie výpisu Karol (Károly) Rónai, vedúci úradu pozemkovej knihy.