Ertesités
Z príležitosti osláv 15. marca 1905 vystúpia v telocvični študenti školy s kultúrnym programom: zborový spev, hra na hudobné nástroje (Zoltán Gebe - husle, miešaný spevokol gymnázia, I. Tagányi - klavír, recitácia: Ladislav (László) Lőrincz, Zoltán Nyitray, František (Ferencz) Domonkos, Jozef (József) Róth, všetci študenti 8. ročníka).