Hangverseny Dobsinán
Vdova Mikulik Józsefné, majiteľka Súkromnej hudobnej školy v Dobšinej pripravila za odbornej spolupráce učiteľov Meštianskej školy v Dobšinej - Jána (János) Galla a Jozefa (József) Jakaba koncertné podujatie. Výťažok z podujatia bude venovaný na výstavbu sochy Ľudovíta Kossutha v Dobšinej. Článok obsahuje prehľad účinkujúcich a názvy prednesených hudobných skladieb.