A népgyűlésről
Referát o ľudovom zhromaždení v Humenom 24.06.1911. Otvárací prejav mal na túto príležitosť zvolený predseda Jozef Frimmer. Krajinský vyslanec Dr.József Polgári (spravodajca novín) mal hodnotný prejav podložený historickými skutočnosťami, citátmi osobností.