Érettségi vizsga a helybeli felsőkereskedelmi iskolában
Informácia o konaní a výsledku maturitných skúšok 26.-27.06.1911 na vyššej obchodnej škole v Humennom [Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola]. Z celkového počtu 22 zmaturovali 18. Na septembrové opravné skúšky pôjdu 4 študenti. Menoslov úspešných študentov a ich výsledky.