A polgári és felsőkereskedelmi iskolaévzáro ünnepélyem
Referát o slávnosti ukončenia školského roku v Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej škole 29.06.1911. Slávnostný príhovor mal riaditeľ Alex (Elek) Cseh, o kultúrny program sa postaral profesor Ľudovít (Lajos) Weszely so študentmi. Na záver rozdávané ceny pre študentov.