Halálozás
Správa o úmrti profesora Jozefa (József) Kovács t.č. pôsobiaceho ako riaditeľa Vyššej obchodnej školy v Lipovej v Rumunsku. Menovaný pôsobil 18 rokov v Humennom a na vlastnú žiadosť bol r.1906 preložený do Lipovej.