Meghivás - Az igazgatóság
Rožňavská sporiteľňa a záložňa, účast. spoločnosť pozýva na valné zhromaždenie, ktoré sa uskutoční dňa 25.03.1905. Hlavným bodom programu je novelizácia 13.§ Stanov Rožňavskej sporiteľne a záložne, účast. spoločnosti.