Nyilvános nyugta és köszönet : Hatodik Közlemény - [Vályi] Nagy, Pavol
Evanjelická reformovaná cirkev v Rožňave pod vedením svojho duchovného - kňaža Ladislava (László) Réza a hlavného správcu Pavla (Pála) Vályiho Nagya organizuje finančné zbierky na dostavbu kostola. [Kalvínsky kostol bol dostavaný v júli 1905. Stavbu previedla rožňavská stavebná firma Ferdinanda (Nándora) Szilvássyho podľa projektov Ferenca Weningera z Budapešti. Do tohto obdobia sa kalvíni schádzali na službách Božích v dome rožňavského kováča Molnára na Čučmianskej ceste, pred osamostatnením v brzotínskom kostole. In: Réz, László: A Rozsnyói ev. ref. egyház és Temploma. Rozsnyó 1905, s. 55].