Az őszi hadgyakorlatokról
Vojenského cvičenia cisársko-kráľovského, pripravovaného v Zemplínskej župe v dňoch 11.09.-16.09.1911 sa má zúčastniť aj panovník. Presný hramonogram jeho cesty, zastávok a odpočinku.