Áthelyezések
Stručná správa o preložení učiteľov obecných škôl. Vasil (Vazul) Csiffáry zo štátnej obecnej školy v Stropkove preložený do Egeru. Imrich (Imre) Bucska z Partizánskej Ľupče do Vranova a Adam (Ádam) Bernáth z Bukoviec do Stropkova.