Az adókivetőbizottságról
Pre oblasť daňového úradu v Humennom bola zriadená zdaňovacia komisia, ktorá svoju činnosť vykonávala v dňoch 15.07.-18.08.1911. Finančný radca Karol Tóth má zásluhy na tom, že boli zachované záujmy štátu.