Jegyzőválasztás
Správa o tom, Štefan (István) Kula notár z obce Udavské odchádza na dôchodok a na jeho miesto budú vykonané voľby. Perspektívnym kandidátom je Herman Tóbias, ktorý v Udavskom vykonáva už 10 rokov funkciu pomocného notára.