A kereskedelmi iskola ujáépitéséről
Ministerstvo vzdelávania poslalo prípis mestu Humenné, že v prípade, ak si nájdu zodpovedajúci pozemok je ochotné financovať výstavbu novej obchodnej školy. Predstavenstvo mesta pod vedením Dr. Ervina Moskovicsa navštívilo grófa Andrássyho s prosbou o pridelenie pozemku. Gróf vyhovel žiadosti a ostúpil im starý cintorín nachádzajúci sa naproti okresnému súdu.