Egy uj Galilei : Útohang a "sirkő" ügyben - Böszörményi, Alexander 18??-po r.1939
Polemika na stránkach Felvidéki Hirlap v auguste 1911 medzi Alexandrom (Sándor) Böszörményi, reformovaným duchovným a Dr. Dávidom Thománon penzionovaným lekárom z Humenného ohľadom náhrobného kameňa osobnosti Štefana (Istvána) Mándyho,slúžneho a kurátora reformovanej cirkvi