A f. keresk. iskola napirenden
Hlavný župan Zemplínskej župy Gyula Meczner navštívil z poverenia vlády mesto Humenné, vo veci či je mesto ochotné zrieknúť sa vyššej obchodnej školy v prospech Sátoraljaujhely. Táto škola na území Humenného už pôsobí 36 rokov [organizačne je škola spojená s meštianskou školu Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola]. Odpoveďou boli vyjadrenia grófa Alexandra (Sándor) Andrássy, a po ňom riaditeľa menovanej školy, že žiadajú o jej ponechanie v Humennom.