A vak zenész - Jelinek, Dezider
[Autor študoval na Evanjelickom a.v. gymnáziu v Rožňave. Neskôr publikoval v budapeštianskych novinách. Pozri: Kínok dalosa. In: RH. - Roč. 37, č. 30 (26.07.1914), s. 3.]