Homonna ! - (r.)
Úvodník venovaný existencii vyššej odbornej školy v Humennom. Sátoraljaujhely požiadal ministerstvo v Budapešti o zriadenie takejto školy. Bola by to veľká konkurencia pre Humenné. Úvodník kritizuje mestské zastupiteľstvo v Humennom, ktoré nepodniká žiadne kroky, aby k tomu nedošlo.