Valahára
Kritika mestského zastupiteľstva a príslušného ministerstva vo veci výstavby miestneho vodovodu v Rožňave pre ich nepružnosť a nerozhodnosť. Kauzou rožňavského vodovodu sa zaoberali senzáciechtivé budapeštianskeh plátky. Londýnske noviny písali o Rožňave ako o zanikajúcom meste!