Árverési hirdetmény - Rónai, [Karol]
Dražba spoločnosti Mihályné Penczák és tsa. v Stakčianskej roztoke 7.10.1911. Dražiteľom je Vaszilyné Szentiván. Majetky vydražovanej sú zapísané v pozemkovej knihe č.9 obce Stakčianska Roztoka.