A vármegye közgyüléséről
Zasadanie zemplínskeho municípia pod vedením hlavného župana Júliusa (Gyula) Mecznera dňa 26.09.1911. Vojenské cvičenie cisársko-kráľovské. Vyhodnotenie a poďakovanie zainteresovaným za dobrý priebeh t.j. hlavným slúžnym vranovskému, michalovskému, humenskému, stropkovskému, medzilaboreckému a sninskému. Prejednanie prípisov. Doplňujúce voľby slúžnych