Kinevezés
Správa o vymenovaní predsedajúceho tajomníka súdnej tabule v Košiciach Štefana (István) Oláha za vedúceho sudcu pri Okresnom súde v Mukačeve. Okrem toho dostal od kráľa titul sudca súdnej tabule.