Válasz egy XX. századbeli lovagnak - Fábián, Anna; Kerekes, Rudolf
Učiteľka Rímskokatolíckej meštianskej školy v Humennom Anna Fábian reaguje na článok uverejnený vo Felvidéki Ujság č.38/1911. Dáva za chybu pisateľovi článku duchovnému reformovanej cirkvi v Humennom Alexandrovi (Sándor) Böszörményi, že v škole sa rozpútali konfesionálne vášne. Stanovisko riaditeľa školy rímskokatolíckeho farára Rudolfa (Rezső) Kerekesa.