A közigazg. bizottság üléséröl
Informácia o zasadaní administratívnej správy Zemplínskej župy dňa 9.10.1911. V programe jednania problematika školstva. Chýbajúce obecné školy v počte 61 (dôvodom je, že štát nemá peniaze.) Deti tým pádom nechodia do škôl. Ďalšou prejednávanou problematikou vysťahovalectvo do Ameriky. Počty podľa okresov.