Árverési hirdetmény - Rónai, [Karol]
Dražba majetku Mareka (Márkusz) Schönfelda v prospech dražiteľa Kázmér Schönfelda. [Nie je uvedené odkiaľ je dražiteľ]. Verejná dražba bude 27.10.1911 v Medzilaborciach pri obecnom dome. Majetky vydražovaného sú zapísané v pozemkovej knihe č.31 obce Medzilaborce.