Sajtóper
Na základe polemiky uverejnenej v týždenníku Felvidéki Hirlap č. 40/1911 učiteľka Rímskokatolíckej dievčenskej meštianskej školy v Humennom Anna Fábián žaluje kalvínskeho farára Alexandra (Sándora) Böszörményiho za osočovanie.