A "Felvidéki Hirlap"- - Kerekes, Rudolf; Majtényi, Viktor
Žaloba vznesená Rudolfom (Rezső) Kerekesom rímskokatolíckym farárom, riaditeľom Rímskokatolíckej dievčenskej meštianskej školy v Humennom a Viktorom Majtényi proti kalvínskemu duchovnému Alexandrovi (Sándorovi) Böszörményi. Dôvodom vznesenej obžaloby je článok uverejnený vo Felvidéki Hirlap č. 40/1911 - A felekezeti béke bohóhazata