Egyházi áthelyezések
Správa o tom, že gréckokatolícky diecézny biskup Ján Vályi z Prešova v októbri 1911 preložil gréckokatolíckych farárov Alexa (Elek) Biharyho z Pichného do Pčoliného a Eduarda (Ede) Czompélyiho z Valaškoviec do Pichného