Mezőlaborc kulturális haladása
Rozšírená správa o úspešnej maďarizácii v pohraničnom mestečku Medzilaborce. Vznik mestského kasína v novembri 1911. Funkcionári:Viktor (Victor) Hoys (gróf, predseda), Vojtech (Béla) Szombathelyi (koncipient pohraničnej stráže, riaditeľ kasína, Alex (Elek) Petrásovits (duchovný, pokladník), Alexander (Sándor) Kovács (zapisovateľ)