Csak egy virágszákat"
Humenská pobočka Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa uskutočnila finančnú zbierku na podporu chudobných chorých na pľúcne choroby. Menoslov darcov a výška príspevkov. Čistý príjem 214,93 zaslaný do Budapešti na ústredie.