Épitési Hirdetmény - Szkurkay, Leonard 1857-1937
Oznam o pripravovaných stavebných úpravách na rímskokatolíckom farskom úrade a v kostole v obci Staré. Záujemci-podnikatelia sa môžu prihlásiť do 30.11.1911