A közigazgatási bizottság üléséről
Informácia o zasadaní administratívnej správy Zemplínskej župy 15.11.1911. László Thuranszky, hlavný notár podal hlásenie o činnosti. Do Ameriky v mesiaci október 1911 vycestovalo 292 osôb, vrátilo sa 110. 263 si požiadalo o cestovný pas, 262 bolo vyhovené. Štefan (István) Beregszászy, kráľovský školský inšpektor Zemplínskej župy oslavuje 10.výročie úspešnej práce.