Egyházmegyei hir
Správa o tom, že rímskokatolícky kaplan Juraj (György) Kmetz bol preložený z Dlhého na Cirochou do Nižnej Myšle a primiciát Imrich (Imre) Jeczusko bol vymenovaný za kaplana do obce Dlhé nad Cirochou.