A nagymihályi leányegyesület ...
Správa o tom, že výnosy zo spoločenskej zábavy zorganizovanej 26.12.1911 Michalovským dievčenským spolkom (Nagymihályi leányegyesület)použijú na zveľadenie spolkovej knižnice.