Homonna község elöljároságátol : Hivatalos hirdetmény - Katzer, František
Oznam richtára Humenného ohľadom príprav na obecné voľby. Prihlášky záujemcov na miesta funkcionárov je potrebné podať do 26.12.1911. Jedná sa o funkciu richtára, pokladníka a 6 členov obecnej rady.