A kereskedelmi kör ...
Referát zo slávnostného otvorenie spolkového domu Humenského spolku obchodníkov (Homonnai kereskedelmi kör) v Humennom 31.12.1911. Podujatia sa zúčastnila miestna inteligencia, zástupcovia Kruhu obchodníkov a gazdov z Michaloviec. Spoločenský progam a jeho účastníci.