Uj tanár
Správa o nástupe profesora Zoltána Ferenczyho na vyššiu obchodnú školu v Humennom [Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola] v januári 1912. Nastúpil na miesto profesora Karola Böhma.