Felruházás
Referát o spolkovom podujatí, ktoré zorganizoval Humenský dobročinný židovský ženský spolok 7.01.1912 "ošatenie chudobných študentov". Tajomník spolku spomenul v príhovore zásluhy prvej predsedníčky Dávidné Thomán od ktorej úmrtia uplynie práve 15 rokov (r.1897) a ktorej meno nesie základina na ošatenie chudobných detí. Pohostenie pre deti prostredníctvom predsedníčky (Ervinné) Moskovics.