A Kerületi Kereskedelmi és Iparkamara ...
Oznam zverejnený Obvodnou obchodnou a priemyselnou komorou v Humennom o vypísaní konkurzu na štátnu podporu 100 korún pre 6 jednotlivcov. Termín odovzdania prihlášok 15.10.1917.